NOKIAN promóció

Sári Gumi
Sári Gumi

Vásárolj 4 darab Nokian nyári gumit és nyerj üzemanyag utalványt!


Egy garnitúra Nokian nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5000 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

Nyeremény: 300 darab 5.000 Ft értékű üzemanyag utalvány

A promóció időtartama: 2018. március 19. - 2018. május 5. vagy a készlet erejéig.

A játékszabályzat és a kijelölt szervizek a nokianjatek.marso.hu weboldalon érhető el. 
 

 kedd április 3, 2018
 

Miért érdemes Nokian nyári gumi szettet választani?

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. A nyári gyorsan változó útviszonyokhoz kiváló társ lehet a hatékony víz elvezetési képességével és kiváló tapadási tulajdonságával. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

A Nokian nyári gumi mintázatai rendszeresen érnek el sikereket a különböző, neves nyári gumiabroncs teszteken. 

A téli és nyári gumik tesztelésére hihetetlenül fejlett tesztlabort és pályákat működtet a Nokian, ami garantálja az abroncsok minőségét. Emellett a Nokian gumi szettek ára is sokszor kedvezőbb a prémium kategóriába sorolt gumiabroncsoknál. De erről győzödj meg Te is akciós Nokian nyári gumi ajánlatainkra pillantva!