MATADOR ajándék üzemanyagkártya

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab MATADOR nyári gumit és nyerjen üzemanyagkártyát!

Egy garnitúra MATADOR nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű üzemanyagkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen!  Nyeremény: 100 darab 5.000 Ft értékű üzemanyagkártya. Fődíj: 3 x 50 000 Ft értékű üzemanyagkártya.

KLEBER ajándék üzemanyagkártya

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab KLEBER nyári gumit és nyerjen üzemanyagkártyát!

Egy garnitúra KLEBER nyári vagy négy évszakos gumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű üzemanyagkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a kleberjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

NOKIAN nyári üzemanyag utalvány

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab Nokian nyári gumit és nyerjen üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 7.500 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

MATADOR nyári ajándék

péntek március 13, 2020
Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj Media Markt ajándékkártyát!

Egy garnitúra Matador nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén a 100 leggyorsabb érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

NOKIAN nyári ajándék

péntek március 13, 2020
Vásárolj 4 darab Nokian nyári gumit és nyerj üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 7.500 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

MATADOR promóció

kedd március 19, 2019

1. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig, vagy a készlet erejéig (300 db utalvány) 2. A PROMÓCIÓ TÍPUSA: Vásárláshoz, szereléshez és online regisztrációhoz kötött játék. 3. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: • 4 darab Matador nyári személygépjármű abroncs vásárlása és szereltetése az akcióban részt vevő szervizben. • A számlán egyértelműen fel kell tüntetni az abroncs márkáját, mennyiségét és fajtáját (téli/nyári), valamint a szolgáltatást. A számlán jól látható helyre fel kell ragasztani a promóciós matricát. • Csak TERMÉSZETES (magánszemély) vehet részt a nyereményjátékban, azaz kaphat vásárláshoz matricát (cégek, flották kizárva). 4. NYEREMÉNYEK: Az első 300 érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű üzemanyag utalványt kap ajándékba. 5. MARSO ÁLTAL BIZTOSÍTVA: Szórólap, plakát, matricák. 6. A PARTNER FELADATA: Az a vásárló, aki megfelel az 3. pontban feltüntetett feltételeknek, a vásárláshoz 1 db Matador matricát kap a számlájára ragasztva. 7. JÁTÉK LEÍRÁSA: A kereskedő a játék feltételeinek megfelelő vásárló számláját ellátja a promócióhoz tartozó matricával. A vevő a MATADORJATEK.MARSO.HU oldalon regisztrálhat a játékra. Az érvényes regisztrációhoz ki kell tölteni a kért adatokat (név, email cím, postacím, telefonszám), valamint feltölteni a matricával ellátott számla képét. A regisztrációról és az esetleges nyereményről email-ben értesítjük a játékosokat. 8. AZ AJÁNDÉKOK KIOSZTÁSA: Az ajándékok postai úton jutnak el a nyertesekhez.

NOKIAN promóció

kedd március 19, 2019

1. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig, vagy a készlet erejéig (300 db utalvány) 2. A PROMÓCIÓ TÍPUSA: Vásárláshoz, szereléshez és online regisztrációhoz kötött játék. 3. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: • 4 darab Nokian nyári személygépjármű abroncs vásárlása és szereltetése az akcióban részt vevő szervizben. • A számlán egyértelműen fel kell tüntetni az abroncs márkáját, mennyiségét és fajtáját (téli/nyári), valamint a szolgáltatást. A számlán jól látható helyre fel kell ragasztani a promóciós matricát. • Csak TERMÉSZETES (magánszemély) vehet részt a nyereményjátékban, azaz kaphat vásárláshoz matricát (cégek, flották kizárva). 4. NYEREMÉNYEK: Az első 300 érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű üzemanyag utalványt kap ajándékba. 5. MARSO ÁLTAL BIZTOSÍTVA: Szórólap, plakát, matricák. 6. A PARTNER FELADATA: Az a vásárló, aki megfelel az 3. pontban feltüntetett feltételeknek, a vásárláshoz 1 db Nokian matricát kap a számlájára ragasztva. 7. JÁTÉK LEÍRÁSA: A kereskedő a játék feltételeinek megfelelő vásárló számláját ellátja a promócióhoz tartozó matricával. A vevő a NOKIANJATEK.MARSO.HU oldalon regisztrálhat a játékra. Az érvényes regisztrációhoz ki kell tölteni a kért adatokat (név, email cím, postacím, telefonszám), valamint feltölteni a matricával ellátott számla képét. A regisztrációról és az esetleges nyereményről email-ben értesítjük a játékosokat. 8. AZ AJÁNDÉKOK KIOSZTÁSA: Az ajándékok postai úton jutnak el a nyertesekhez.

NOKIAN promóció

kedd április 3, 2018
Vásárolj 4 darab Nokian nyári gumit és nyerj üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5000 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

MATADOR promóció

kedd április 3, 2018
Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj Media Markt vásárlási utalványt!

Egy garnitúra Matador nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

CONTINENTAL promóció

csütörtök március 30, 2017
CONTINENTAL NYÁRI GUMI AKCIÓ

Egy garnitúra Continental nyárigumi vásárlása teljes garanciával és szereltetése esetén értékes ajándékokkal lepjük meg.  13-14 col között: 1db Adidas tréning törölköző  15-16 col között: 1db Adidas póló  17-18 col között: 1db Adidas Youth Pack laptop válltáska  19 col fölött: 1db Adidas edzőcipő Continental talppal és 15.000Ft értékű vásárlási utalvány formájában Fődíj a regisztrálóknak: 5db bruttó 50.000Ft értékű Adidas utalvány, a fődíj sorsoláson azon vásárlók vesznek részt, akik regisztrálnak a kupon.continental.hu weboldalon Regisztrálók kedvezményesen vehetnek részt a WinterContact 2 órás vezetéstechnikai tréningjén. A promóció időtartama: 2017.03.20 – 2017.04.21-ig, vagy a készlet erejéig  A játékszabályzat a kupon.continental.hu oldalon érhető el.

BARUM promóció

hétfő március 20, 2017

Nyerjen 2 főre szóló cseh sörhétvégét!

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum nyári gumiabroncsot Teljes Garancia szolgáltatással, és egy 1000 forintos szerelési kedvezményt kap ajándékba továbbá részt vehet a fődíj sorsoláson!

SEMPERIT promóció

hétfő március 20, 2017

Vásároljon Semperit nyári gumiabroncsot és nyerjen egy ausztriai utazást!

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Semperit nyári gumiabroncsot Teljes Garancia szolgáltatással, és egy 1500 forintos szerelési kedvezményt kap ajándékba továbbá részt vehet a fődíj sorsoláson!