Continental - új márkanagykövetünk, Nico Rosberg!

szerda május 26, 2021

A korábbi Forma-1-es világbajnok,

Extreme E csapat-tulajdonos és fenntarthatósági vállalkozó, Nico Rosberg lett az új márkanagykövetünk!

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan partnerekkel dolgozhatok együtt, akik a fenntarthatóságot,

MATADOR ajándék üzemanyagkártya

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab MATADOR nyári gumit és nyerjen üzemanyagkártyát!

Egy garnitúra MATADOR nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű üzemanyagkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen!  Nyeremény: 100 darab 5.000 Ft értékű üzemanyagkártya. Fődíj: 3 x 50 000 Ft értékű üzemanyagkártya.

KLEBER ajándék üzemanyagkártya

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab KLEBER nyári gumit és nyerjen üzemanyagkártyát!

Egy garnitúra KLEBER nyári vagy négy évszakos gumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű üzemanyagkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a kleberjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

NOKIAN nyári üzemanyag utalvány

csütörtök március 11, 2021
Vásároljon 4 darab Nokian nyári gumit és nyerjen üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 7.500 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

MATADOR nyári ajándék

péntek március 13, 2020
Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj Media Markt ajándékkártyát!

Egy garnitúra Matador nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén a 100 leggyorsabb érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyát nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

NOKIAN nyári ajándék

péntek március 13, 2020
Vásárolj 4 darab Nokian nyári gumit és nyerj üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyári gumi vásárlása és szereltetése esetén 7.500 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhet. Vásároljon és szereltessen a kijelölt szervizek egyikében majd regisztráljon a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerjen! 

MATADOR promóció

kedd március 19, 2019

1. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig, vagy a készlet erejéig (300 db utalvány) 2. A PROMÓCIÓ TÍPUSA: Vásárláshoz, szereléshez és online regisztrációhoz kötött játék. 3. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: • 4 darab Matador nyári személygépjármű abroncs vásárlása és szereltetése az akcióban részt vevő szervizben. • A számlán egyértelműen fel kell tüntetni az abroncs márkáját, mennyiségét és fajtáját (téli/nyári), valamint a szolgáltatást. A számlán jól látható helyre fel kell ragasztani a promóciós matricát. • Csak TERMÉSZETES (magánszemély) vehet részt a nyereményjátékban, azaz kaphat vásárláshoz matricát (cégek, flották kizárva). 4. NYEREMÉNYEK: Az első 300 érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű üzemanyag utalványt kap ajándékba. 5. MARSO ÁLTAL BIZTOSÍTVA: Szórólap, plakát, matricák. 6. A PARTNER FELADATA: Az a vásárló, aki megfelel az 3. pontban feltüntetett feltételeknek, a vásárláshoz 1 db Matador matricát kap a számlájára ragasztva. 7. JÁTÉK LEÍRÁSA: A kereskedő a játék feltételeinek megfelelő vásárló számláját ellátja a promócióhoz tartozó matricával. A vevő a MATADORJATEK.MARSO.HU oldalon regisztrálhat a játékra. Az érvényes regisztrációhoz ki kell tölteni a kért adatokat (név, email cím, postacím, telefonszám), valamint feltölteni a matricával ellátott számla képét. A regisztrációról és az esetleges nyereményről email-ben értesítjük a játékosokat. 8. AZ AJÁNDÉKOK KIOSZTÁSA: Az ajándékok postai úton jutnak el a nyertesekhez.

NOKIAN promóció

kedd március 19, 2019

1. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. március 18. 8:00 órától 2019. április 30. 22:00 óráig, vagy a készlet erejéig (300 db utalvány) 2. A PROMÓCIÓ TÍPUSA: Vásárláshoz, szereléshez és online regisztrációhoz kötött játék. 3. A NYEREMÉNYJÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: • 4 darab Nokian nyári személygépjármű abroncs vásárlása és szereltetése az akcióban részt vevő szervizben. • A számlán egyértelműen fel kell tüntetni az abroncs márkáját, mennyiségét és fajtáját (téli/nyári), valamint a szolgáltatást. A számlán jól látható helyre fel kell ragasztani a promóciós matricát. • Csak TERMÉSZETES (magánszemély) vehet részt a nyereményjátékban, azaz kaphat vásárláshoz matricát (cégek, flották kizárva). 4. NYEREMÉNYEK: Az első 300 érvényes regisztráló 5 000 Ft értékű üzemanyag utalványt kap ajándékba. 5. MARSO ÁLTAL BIZTOSÍTVA: Szórólap, plakát, matricák. 6. A PARTNER FELADATA: Az a vásárló, aki megfelel az 3. pontban feltüntetett feltételeknek, a vásárláshoz 1 db Nokian matricát kap a számlájára ragasztva. 7. JÁTÉK LEÍRÁSA: A kereskedő a játék feltételeinek megfelelő vásárló számláját ellátja a promócióhoz tartozó matricával. A vevő a NOKIANJATEK.MARSO.HU oldalon regisztrálhat a játékra. Az érvényes regisztrációhoz ki kell tölteni a kért adatokat (név, email cím, postacím, telefonszám), valamint feltölteni a matricával ellátott számla képét. A regisztrációról és az esetleges nyereményről email-ben értesítjük a játékosokat. 8. AZ AJÁNDÉKOK KIOSZTÁSA: Az ajándékok postai úton jutnak el a nyertesekhez.

NOKIAN promóció

kedd április 3, 2018
Vásárolj 4 darab Nokian nyári gumit és nyerj üzemanyag utalványt!

Egy garnitúra Nokian nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5000 Ft értékű üzemanyag utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a nokianjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

MATADOR promóció

kedd április 3, 2018
Vásárolj 4 darab Matador nyári gumit és nyerj Media Markt vásárlási utalványt!

Egy garnitúra Matador nyárigumi vásárlása és szereltetése esetén 5.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványt nyerhetsz. Vásárolj és szereltess a kijelölt szervizek egyikében majd regisztrálj a matadorjatek.marso.hu weboldalon és nyerj! 

CONTINENTAL promóció

csütörtök március 30, 2017
CONTINENTAL NYÁRI GUMI AKCIÓ

Egy garnitúra Continental nyárigumi vásárlása teljes garanciával és szereltetése esetén értékes ajándékokkal lepjük meg.  13-14 col között: 1db Adidas tréning törölköző  15-16 col között: 1db Adidas póló  17-18 col között: 1db Adidas Youth Pack laptop válltáska  19 col fölött: 1db Adidas edzőcipő Continental talppal és 15.000Ft értékű vásárlási utalvány formájában Fődíj a regisztrálóknak: 5db bruttó 50.000Ft értékű Adidas utalvány, a fődíj sorsoláson azon vásárlók vesznek részt, akik regisztrálnak a kupon.continental.hu weboldalon Regisztrálók kedvezményesen vehetnek részt a WinterContact 2 órás vezetéstechnikai tréningjén. A promóció időtartama: 2017.03.20 – 2017.04.21-ig, vagy a készlet erejéig  A játékszabályzat a kupon.continental.hu oldalon érhető el.

BARUM promóció

hétfő március 20, 2017

Nyerjen 2 főre szóló cseh sörhétvégét!

Vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum nyári gumiabroncsot Teljes Garancia szolgáltatással, és egy 1000 forintos szerelési kedvezményt kap ajándékba továbbá részt vehet a fődíj sorsoláson!