Pirelli téligumi akció

Sári Gumi
Sári Gumi

VÁSÁROLJON 4 DARAB TÉLI PIRELLI GUMIABRONCSOT ÉS TYRE LIFE GARANCIÁT ADUNK AJÁNDÉKBA


4 darab Pirelli téli gumiabroncs és vásárlása esetén Tyre Life garanciát adunk ajándékba. A garanciáért a www.pirelli.hu weboldalon kell regisztrálni a számla másolattal, majd a Pirelli Hungary Kft 30 napon belül kipostázza a Pirelli Tyre Life garancia kártyát. 

Ajándék: Tyre Life Garancia 

A játék időtartama: 2016.10.20 – 2016.11.30. 

A játékszabályzat ezen a linken érhető el. 
 

A TYRE LIFE kiterjesztett cseregaranciával nyugodtan hátra dőlhet.

A Tyre Life garanciával kedvezményes csere lehetőséghez juthat, amely a gumiabroncs vásárlásától számított 2 naptári éven belül él. A kedvezményes csere lehetőség magánszemély esetén 1 gépjárműre egyszer vehető igénybe és legfeljebb négy darab gumiabroncsra terjed ki.
 

 csütörtök október 20, 2016
 

Akciós Pirelli téli gumiabroncsok


A Pirelli prémium kategóriás gumiabroncsok közé tartozik. A megváltozott téli útviszonyok között is stabilitást és ez által biztonságot nyújt a gépjárműben helyet foglalók számára. 

Pirelli téli gumik kiemelkedően teljesítenek a teszteken és rendre a rangsor első felében végeznek. A Pirelli márka nagy hangsúlyt fektet a biztonságra a minőségre és a kényelemre és ezek ötvözésével érte el, hogy a legnagyobb gumiabroncs gyártók között említik és abroncsaik prémium minőséget képviselnek.
 

Tekintse meg akciós Pirelli téli gumi ajánlatainkat!