GOODYEAR ULTRA GRIP 255/50 R19 M+S 3PMSF XL FP (*) ROF 107H

3D-BIS

A lamella sűrűséget 60%-kal növeli, miközben megtartja a blokkszilárdságot. Téli kapaszkodás és kormányozhatósági stabilitás nedves és száraz úton egyaránt.

Silica keverék

Különleges Silica anyagkeverék a futófelületben, ami megőrzi rugalmasságát 7° alatti hőmérsékleten és így állandóan magas szintű kormányozhatóságot és kapaszkodást biztosít.

V-TRED™

V-TRED™ technológiai profil miatt megnövekedett Víz és sár szétszórás és Vízen futási ellenállás.

Kopásjelző

Téli kopásjelzővel nő a futásfelület kopásellenőrzése. A felni peremvédő védi az ötvözetből készült felniket és megakadályozza a felni sérülését kanyarodáskor.

Goodyear
530252
255/50 R19 107H M+S 3PMSF XL FP (*) ROF
C1
D
C
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

GOODYEAR

Frank Seiberling 1898-ban alapította meg a Goodyear Tire & Rubber Company-t, a vállalatot Charles Goodyearről nevezte el, aki felfedezte a vulkanizálást. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas lábat, ami kereskedelmi védjegy lett, és amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával.

A Goodyear 13 munkással kezdte meg a gyártást, első sorban kerékpár és hintó gumiabroncsokat gyártottak. Folyamatos fejlődés árán elérték, hogy 1916-ra a világ legnagyobb gumiabroncs gyártója lett. Ezt a jeles alkalmat egy új szlogennel ünnepelték meg: „Több ember utazik Goodyear gumiabroncsokon, mint bármi máson”.

A Goodyear gumiabroncsok kiváló minőséget képviselnek, ezt bizonyítja az is, hogy a Holdon az első keréknyomokat is Goodyear gumik hagyták. A Goodyear mintázatai biztos tapadást és kimagasló teljesítményt nyújtanak a változatos útkörülmények között is. 

Akció
Akciós ár:
100.120 Ft
78.835 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db